Haulerwijk, Nederland

0516-249900

Veelgestelde vragen

Bel ons

We zijn bereikbaar van Ma-Za | 9:30 – 17:30 uur

Of stuur ons een e-mail

Wij zullen je e-mail snel beantwoorden.

Gegevens JRM Pellets

Oosterwoldseweg 2C
8433PV Haulerwijk
KvK: 89792351

Bezorgen en overige info

Wat zijn de transportkosten

Omdat wij gevestigd zijn in het Noorden en gebruik maken van transportbedrijven uit de buurt, is er een klein verschil tussen het Noorden en het rest van het land. Wat uiteraard verklaard kan worden door het verschil in afstand. We maken onderscheid tussen de postcodegebieden 1000-6799 en 6800-9999.

Hieronder de prijzen:

Postcodegebieden 1000-6799

1 pallet €59,95
2 pallets €107,95
3 pallets €149,95
4 pallets €189,95
5 pallets €229,00
Meer pallets op aanvraag

Postcodegebieden 6800-9999

1 pallet €49,95
2 pallets €89,95
3 pallets €119,95
4 pallets €151,95
5 pallets €179,95
Meer pallets op aanvraag
Wat is de levertijd?

De gemiddelde levertijd is 1-2 werkdagen. Als je voor 12 uur bestelt, kun je normaal gesproken de volgende dag de pellets als in huis hebben. De transporteur levert alleen op werkdagen, de pellets kunnen dus niet in het weekend geleverd worden.

Kan ik zelf een leverdatum kiezen?

Ja dat kan. Tijdens het afrekenen kun je aangeven wanneer je de producten wilt ontvangen. 

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben op het moment van aflevering?

De transporteur belt je op de leverdatum. Als het kan, zou het fijn zijn als je thuis bent. Zo niet, dan zetten ze de spullen (als dat lukt) op een handige plek, zoals je oprit.

Ruilen of retourneren

Retourneren
Bedenktijd / Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 100 euro per pallet of 7,95 euro per losse zak, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@jrmpellets.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product of verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we een waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ruilen
Wilt je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@jrmpellets.nl . Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Betalingen

Welke betaalmethoden hanteren jullie?

Bij ons kun je betalen met:

  • Overboeking
  • iDeal
  • Visa
  • Mastercard
  • Billink – Achteraf betalen
Kan ik betalen bij aflevering?
Ja dat kan, als je bij het afrekenen kiest voor betaling via creditcard of via Billink. In het volgende kopje wordt meer informatie gegeven over het betalen via Billink.
Achteraf betalen via Billink
Bestel eenvoudig je pellets online bij JRM Pellets en betaal pas achteraf met Billink. Het is heel simpel: kies de pellets die je nodig hebt en selecteer ‘Billink’ als betaaloptie tijdens het afrekenen. Ook voor zakelijke bestellingen kun je met Billink achteraf betalen. Na ontvangst van je producten hoef je pas te betalen. Billink stuurt je een overzichtelijke factuur, die je binnen 14 dagen dient te voldoen. Eerst de producten van JRM Pellets ontvangen, dan pas betalen.

ALLEEN DE BESTE KWALITEIT

Bij JRM Pellets staan wij volledig achter al onze verkochte producten. Daarom kiezen wij ook alleen voor de beste producten! Je vindt bij ons alleen ENplus A1 gecertificeerde houtpellets met weinig as, hoge calorische waarde en weinig restvocht. Daarnaast denken we ook aan duurzaamheid en het klimaat. Bij elke verkochte pallet wordt er een boom in Europa gepland door onze samenwerking met One Tree Planted.